+31 (0)6-53335157 info@martyparty.nl

Verhuur springkussens en spellen

Wij hebben diverse spelkussens en spellen in de verhuur. Hieronder het volledige overzicht. Voordat je op zoek gaat, is het goed om te weten dat:

  •  Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW. 
  • Stormbanen, springkussens en spelkussens worden geleverd incl. blower, haringen en eventueel valmatten en onderzeilen. 
  • Zorg altijd voor begeleiding bij de activiteit. Wil je dat wij dit voor je verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden
  • Bij de opblaasattracties dient er een stroompunt in de buurt te zijn. 
  • Als we je moeten helpen kiezen of invulling te geven aan jullie wensen. Neem vooral contact met ons op.

Contact

E: info@martyparty.nl
Tel.: 06-53335157

Stormbaan Duopart

Omschrijving: In deze stormbaan kom je diverse obstakels tegen om aan het einde via de glijbaan naar beneden te glijden. Een leuke stormbaan voor bijv. een sportdag.

Prijs: 225,00 euro (per dag)

Springkussen Boerderij

Omschrijving: Dit vrolijke springkussen in boerderij thema is een gegarandeerd succes bij kinderen. Springen op het kussen en via de glijbaan naar buiten. Door het kleine formaat (incl. dak) past het springkussen op vele locaties, zelfs op sommige binnen locaties.

Prijs: 110,00 euro

Slingerbal

Omschrijving: Probeer met de grote bal in het midden elkaar van de blokken af te werpen. Wie blijft er als laatste staan? Ideaal spel voor in competitievorm tijdens een sport- en speldag. 

Prijs: 175,00 euro

Springkussen SpongeBob

Omschrijving: Een leuk springkussen voor kinderen. Geschikt voor 8 kinderen 

Prijs: 99,00 euro

Bubbelvoetbal

Omschrijving: Een hilarisch voetbalspel, waarbij de deelnemers een bubbelbal dragen en elkaar om ver mogen duwen. Zowel voor de deelnemers als toeschouwers er leuk om te doen en naar te kijken. 

Prijs: vanaf 225,00 euro

Kinderfeestje pakket

Omschrijving: Wil je een sportief kinderfeestje thuis vieren? Maak dan gebruik van één van de kinderfeestjes pakketten. Een kinderfeestje pakket bestaat uit diverse spellen, die zorgen voor veel plezier

Prijs: vanaf 75,00 euro

Mega bal

Omschrijving: Rollen, tillen, er bovenop zitten, wedstrijden tegen elkaar het is allemaal mogelijk met deze mega bal met een diameter van 2 meter.

Prijs: 50,00 euro