+31 (0)6-53335157 info@martyparty.nl

 Verhuur springkussens en spellen

Wij hebben diverse spelkussens en spellen in de verhuur. Hieronder het volledige overzicht. Voordat je op zoek gaat, is het goed om te weten dat:

  •  Alle genoemde prijzen zijn per dag en incl. BTW 
  • Stormbanen, springkussens en spelkussens worden geleverd incl. blower, haringen en eventueel valmatten en onderzeilen. 
  • Zorg altijd voor begeleiding bij de activiteit. Wil je dat wij dit voor je verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden
  • Bij de opblaasattracties dient er een stroompunt in de buurt te zijn. 
  • Als we je moeten helpen kiezen of als je op zoek bent naar een andere invulling, neem vooral contact met ons op.

Contact

E: info@martyparty.nl
Tel.: 06-53335157

Stormbaan Duopart

Omschrijving: In deze stormbaan kom je diverse obstakels tegen om aan het einde via de glijbaan naar beneden te glijden. Een leuke stormbaan voor bijv. een sportdag.

Prijs: 225,00 euro

Springkussen Boerderij

Omschrijving: Dit vrolijke springkussen in boerderij thema is een gegarandeerd succes bij kinderen. Door het kleine formaat (incl. dak) past het springkussen op vele locaties.

Prijs: 110,00 euro

Slingerbal

Omschrijving: Probeer met de grote bal elkaar van de blokken af te werpen. Ideaal spel voor in competitievorm tijdens een sport- en speldag.

Prijs: 175,00 euro

Springkussen SpongeBob

Omschrijving: Een leuk springkussen voor kinderen. Het springkussen is voorzien van een dak en geschikt voor 8 kinderen

Prijs: 99,00 euro

Bubbelvoetbal

Omschrijving: Een hilarisch voetbalspel, waarbij de deelnemers een bubbelbal dragen en elkaar om ver mogen duwen.

Prijs: vanaf 225,00 euro

Kinderfeestje pakket

Omschrijving: Wil je een sportief kinderfeestje thuis vieren? Maak dan gebruik van één van de kinderfeestjes pakketten. Een kinderfeestje pakket bestaat uit diverse spellen.

Prijs: vanaf 75,00 euro

Mega bal

Omschrijving: Rollen, tillen, er bovenop zitten, wedstrijden tegen elkaar het is allemaal mogelijk met deze mega bal met een diameter van 2 meter.

Prijs: 50,00 euro

XL Blokken

Omschrijving: Blokken bouwen, maar dan met grote blokken, ideaal voor kinderen. Met ruim 100 blokken kunnen kinderen naar hartelust bouwen.

Prijs: 35,00 euro

Mega puzzel

Omschrijving: Puzzelen met 7 stukken. Dat klinkt eenvoudig? Maar zo eenvoudig is het niet. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Lukt het jou om de puzzel op te lossen? 

Prijs: 15,00 euro

Touwtrektouw

Omschrijving: Team 1 links van het touw en team 2 rechts. 3,2,1 en trekken maar. Welk team is het sterkste en sleept de overwinning binnen?  

Prijs: 10,00 euro

Jenga

Omschrijving: Een toren, bestaande uit blokken, waar je om en om een blokje uit moet halen. Een leuk en spannend spel dat door iedereen te spelen is.  

Prijs: 15,00 euro

Frisbee en doeltjes

Omschrijving: Wie scoort de meeste frisbees in het netje? Ga de uitdaging met elkaar aan op verschillende afstanden. Daarnaast kan je met de frisbees nog andere spellen spelen.

Prijs: 15,00 euro

Memory

Omschrijving: Zoek twee dezelfde afbeeldingen bij elkaar. Memory, een eenvoudig spelletje, maar door deze grotere variant een nog leukere versie om te spelen. 

Prijs: 5,00 euro