+31 (0)6-53335157 info@martyparty.nl

MartyParty Events

Naast de verhuur van toffe sport en spelattributen organiseren wij ook kleine en grotere evenementen. Dit gaat van evenementen die wij zelf bedacht hebben tot en met evenementen in samenwerking met andere organisaties. Evenementen gericht op kinderen of juist meer voor volwassenen, MartyParty maakt het niet uit! Van elk evenement willen wij een succes maken, waarbij kwaliteit en gezelligheid voorop staat.

Van pubquiz naar bierfestival

De afgelopen jaren mochten wij al diverse evenementen organiseren. Pubquizzen in kroegen en bij verenigingen, maar ook voor bedrijven. Voor de kleinere sportievelingen hebben we meermaals Kinderspeelland georganiseerd. Een middag springen, rennen en vliegen over de leukste spelkussens. Maar ook evenementen als Ghost Town Run Steenbergen, sport- en speldagen, Steenbergs Bierfestival, Avondfiets 3-daagse en nog veel meer heeft MartyParty al georganiseerd. 

In het menu ‘events’ zijn alle komende evenementen terug te vinden. Wil je zelf aan de slag met een evenement en kan je daarbij hulp gebruiken? Wij denken graag met je mee.    

 

Contact

E: info@martyparty.nl
Tel.: 06-53335157