+31 (0)6-53335157 info@martyparty.nl

Springkussens en spellen huren

Wij hebben diverse spelkussens en spellen die je kan huren. Hieronder het volledige overzicht. Voordat je op zoek gaat, is het goed om te weten dat:

  •  Alle genoemde prijzen zijn per dag en incl. BTW
  • Stormbanen, springkussens en spelkussens worden geleverd incl. blower, haringen en eventueel valmatten en onderzeilen.
  • Zorg altijd voor begeleiding bij de activiteit. Wil je dat wij dit voor je verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden
  • Bij de opblaasattracties dient er een stroompunt in de buurt te zijn.
  • Als we je moeten helpen kiezen of als je op zoek bent naar een andere invulling, neem vooral contact met ons op.

Contact

E: info@martyparty.nl
Tel.: 06-53335157

Stormbaan The Game

Omschrijving: Klimmen en klauteren over en langs de verschillende game obstakels. Deze stormbaan, ideaal voor jong en oud, met een glijbaan is een ware eyecatcher. 

Prijs: 260,00 euro

Stormbaan Duopart

Omschrijving: In deze stormbaan kom je diverse obstakels tegen om aan het einde via de glijbaan naar beneden te glijden. Een leuke stormbaan voor bijv. een sportdag.

Prijs: 235,00 euro

Levend tafelvoetbal

Omschrijving: Verplaats je van links naar rechts en probeer te scoren. Lukt het jouw team om de meeste doelpunten te maken in een potje levend tafelvoetbal? 

Prijs: 195,00 euro

Slingerbal

Omschrijving: Probeer met de grote bal elkaar van de blokken af te werpen. Ideaal spel voor in competitievorm tijdens een sport- en speldag.

Prijs: 195,00 euro

Springkussen Boerderij

Omschrijving: Dit vrolijke springkussen in boerderij thema is een gegarandeerd succes bij kinderen. Door het kleine formaat (incl. dak) past het springkussen op vele locaties.

Prijs: 115,00 euro

Springkussen Snoepjes

Omschrijving: Klauter naar binnen, spring in het rond en glij naar buiten via de glijbaan. In het thema ‘snoep’ mag dit springkussen niet ontbreken op een feestje. 

Prijs: 105,00 euro

Springkussen Jungle

Omschrijving: Een springkussen geschikt voor grotere groepen kinderen.  Het springkussen is voorzien van twee glijbanen en een dak. 

Prijs: 190,00 euro

Voetbal dartbord

Omschrijving: Het voetbal dartbord is een leuk en sportief spel dat door twee of meer personen is te spelen. Het dartbord is inclusief drie ballen die blijven ‘plakken’ op het bord.

Prijs: 75,00 euro

Bubbelvoetbal

Omschrijving: Een hilarisch voetbalspel, waarbij de deelnemers een bubbelbal dragen en elkaar om ver mogen duwen.

Prijs: vanaf 225,00 euro

Kinderfeestje pakket

Omschrijving: Wil je een sportief kinderfeestje thuis vieren? Maak dan gebruik van één van de kinderfeestjes pakketten. Een kinderfeestje pakket bestaat uit diverse spellen.

Prijs: vanaf 75,00 euro

Mega bal

Omschrijving: Rollen, tillen, er bovenop zitten, wedstrijden tegen elkaar het is allemaal mogelijk met deze mega bal met een diameter van 2 meter.

Prijs: 50,00 euro

Twistermat XL

Omschrijving: een XL twistermat, blijf zo lang mogelijk staan op deze twistermat van 5×5 meter.

Prijs: 40,00 euro

XL Blokken

Omschrijving: Blokken bouwen, maar dan met grote blokken, ideaal voor kinderen. Met ruim 100 blokken kunnen kinderen naar hartelust bouwen.

Prijs: 35,00 euro

Skippyslang 

Omschrijving: 1-2-3 en hup tegelijk bewegen om de lange skippyslang in beweging te krijgen. Een leuk spelonderdeel voor de zeskamp. 

Prijs: 20,00 euro

Kruiptunnel

Omschrijving: Kruip zo snel mogelijk door de tunnel.
Een ideaal zeskamp spel.

Prijs: 10,00 euro

Funslang

Omschrijving: Door tegelijk te bewegen kan je de funslang in beweging krijgen. Strijd tegen elkaar om als eerste over de finish te komen.

Prijs: 7,50 euro

Tweelingbroek – funbroek

Omschrijving: Twee personen trekken de broek aan en proberen zo snel mogelijk een parcours af te leggen. Samenwerken hierbij is belangrijk. De broek heeft verstelbare riemen waardoor jong en oud er gebruik van kan maken.

Prijs: 10,00 euro

Sponsbroek

Omschrijving: Vul de sponzen met water en ren naar de overkant. Ga zitten in een kuip en knijp zoveel mogelijk water uit de sponzen.

Prijs: 15,00 euro

Vliegend tapijt

Omschrijving: Neem plaats op het vliegend tapijt, spring omhoog en je teamgenoot trekt het tapijt naar voren. Een leuke teambuildingsactiviteit waarbij er samengewerkt moet worden. 

Prijs: 12,50 euro

Skilatten huren

Skilatten

Omschrijving: Skilatten huren voor een zeskamp of een teambuildingsactiviteit. Deze skilatten zijn geschikt voor vier personen

Prijs: 12,50 euro (per paar)

Skilatten huren

 Lasergamen

Omschrijving: Wil je lasergamen op jullie eigen locatie? Dat kan heel makkelijk met onze laserguns. Huren van laserguns was nog nooit zo makkelijk. 

Prijs vanaf: 9,00 euro (per stuk)

Skilatten huren

Zaklopen

Omschrijving: Wie is het snelste met zaklopen? Een leuk spel voor tijdens een zeskamp.

 

Prijs: 7,00 euro (per stuk)

Mega puzzel

Omschrijving: Puzzelen met 7 stukken. Dat klinkt eenvoudig? Maar zo eenvoudig is het niet. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Lukt het jou om de puzzel op te lossen? 

Prijs: 15,00 euro

Touwtrektouw

Omschrijving: Team 1 links van het touw en team 2 rechts. 3,2,1 en trekken maar. Welk team is het sterkste en sleept de overwinning binnen?  

Prijs: 10,00 euro

Jenga

Omschrijving: Een toren, bestaande uit blokken, waar je om en om een blokje uit moet halen. Een leuk en spannend spel dat door iedereen te spelen is.  

Prijs: 15,00 euro

Frisbee en doeltjes

Omschrijving: Wie scoort de meeste frisbees in het netje? Ga de uitdaging met elkaar aan op verschillende afstanden. Daarnaast kan je met de frisbees nog andere spellen spelen.

Prijs: 15,00 euro

Memory

Omschrijving: Zoek twee dezelfde afbeeldingen bij elkaar. Memory, een eenvoudig spelletje, maar door deze grotere variant een nog leukere versie om te spelen. 

Prijs: 5,00 euro

Biertafel set

Omschrijving: op zoek naar extra zitplaatsen op je feestje? Maak dan gebruik van een biertafel set. Eenvoudig op te zetten.  

Prijs: 15,00 euro