+31 (0)6-53335157 info@martyparty.nl

Springkussens en spellen huren

Wij hebben diverse spelkussens en spellen die je kan huren. Hieronder het volledige overzicht. Voordat je op zoek gaat, is het goed om te weten dat:

  •  Alle genoemde prijzen zijn per dag en incl. BTW
  • Stormbanen, springkussens en spelkussens worden geleverd incl. blower, haringen en eventueel valmatten en onderzeilen.
  • Zorg altijd voor begeleiding bij de activiteit. Wil je dat wij dit voor je verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden
  • Bij de opblaasattracties dient er een stroompunt in de buurt te zijn.
  • Als we je moeten helpen kiezen of als je op zoek bent naar een andere invulling, neem vooral contact met ons op.

Contact

E: info@martyparty.nl
Tel.: 06-53335157

Stormbaan The Game

Omschrijving: Klimmen en klauteren over en langs de verschillende game obstakels. Deze stormbaan, ideaal voor jong en oud, met een glijbaan is een ware eyecatcher. 

Prijs: 260,00 euro

Stormbaan Duopart

Omschrijving: In deze stormbaan kom je diverse obstakels tegen om aan het einde via de glijbaan naar beneden te glijden. Een leuke stormbaan voor bijv. een sportdag.

Prijs: 235,00 euro

Levend tafelvoetbal

Omschrijving: Verplaats je van links naar rechts en probeer te scoren. Lukt het jouw team om de meeste doelpunten te maken in een potje levend tafelvoetbal? 

Prijs: 195,00 euro

Slingerbal

Omschrijving: Probeer met de grote bal elkaar van de blokken af te werpen. Ideaal spel voor in competitievorm tijdens een sport- en speldag.

Prijs: 195,00 euro

Springkussen Boerderij

Omschrijving: Dit vrolijke springkussen in boerderij thema is een gegarandeerd succes bij kinderen. Door het kleine formaat (incl. dak) past het springkussen op vele locaties.

Prijs: 115,00 euro

Springkussen Snoepjes

Omschrijving: Klauter naar binnen, spring in het rond en glij naar buiten via de glijbaan. In het thema ‘snoep’ mag dit springkussen niet ontbreken op een feestje. 

Prijs: 105,00 euro

Springkussen SpongeBob

Omschrijving: Een leuk springkussen voor kinderen. Het springkussen is voorzien van een dak en geschikt voor 8 kinderen

Prijs: 100,00 euro

Bubbelvoetbal

Omschrijving: Een hilarisch voetbalspel, waarbij de deelnemers een bubbelbal dragen en elkaar om ver mogen duwen.

Prijs: vanaf 225,00 euro

Kinderfeestje pakket

Omschrijving: Wil je een sportief kinderfeestje thuis vieren? Maak dan gebruik van één van de kinderfeestjes pakketten. Een kinderfeestje pakket bestaat uit diverse spellen.

Prijs: vanaf 75,00 euro

Mega bal

Omschrijving: Rollen, tillen, er bovenop zitten, wedstrijden tegen elkaar het is allemaal mogelijk met deze mega bal met een diameter van 2 meter.

Prijs: 50,00 euro

Twistermat XL

Omschrijving: een XL twistermat, blijf zo lang mogelijk staan op deze twistermat van 5×5 meter.

Prijs: 40,00 euro

XL Blokken

Omschrijving: Blokken bouwen, maar dan met grote blokken, ideaal voor kinderen. Met ruim 100 blokken kunnen kinderen naar hartelust bouwen.

Prijs: 35,00 euro

Skippyslang 

Omschrijving: 1-2-3 en hup tegelijk bewegen om de lange skippyslang in beweging te krijgen. Een leuk spelonderdeel voor de zeskamp. 

Prijs: 20,00 euro

Kruiptunnel

Omschrijving: Kruip zo snel mogelijk door de tunnel.
Een ideaal zeskamp spel.

Prijs: 10,00 euro

Funslang

Omschrijving: Door tegelijk te bewegen kan je de funslang in beweging krijgen. Strijd tegen elkaar om als eerste over de finish te komen.

Prijs: 7,50 euro

Vliegend tapijt

Omschrijving: Neem plaats op het vliegend tapijt, spring omhoog en je teamgenoot trekt het tapijt naar voren. Een leuke teambuildingsactiviteit waarbij er samengewerkt moet worden. 

Prijs: 12,50 euro

Skilatten huren

Skilatten

Omschrijving: Skilatten huren voor een zeskamp of een teambuildingsactiviteit. Deze skilatten zijn geschikt voor vier personen

Prijs: 12,50 euro (per paar)

Skilatten huren

 Lasergamen

Omschrijving: Wil je lasergamen op jullie eigen locatie? Dat kan heel makkelijk met onze laserguns. Huren van laserguns was nog nooit zo makkelijk. 

Prijs vanaf: 9,00 euro (per stuk)

Skilatten huren

Zaklopen

Omschrijving: Wie is het snelste met zaklopen? Een leuk spel voor tijdens een zeskamp.

 

Prijs: 7,00 euro (per stuk)

Mega puzzel

Omschrijving: Puzzelen met 7 stukken. Dat klinkt eenvoudig? Maar zo eenvoudig is het niet. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Lukt het jou om de puzzel op te lossen? 

Prijs: 15,00 euro

Touwtrektouw

Omschrijving: Team 1 links van het touw en team 2 rechts. 3,2,1 en trekken maar. Welk team is het sterkste en sleept de overwinning binnen?  

Prijs: 10,00 euro

Jenga

Omschrijving: Een toren, bestaande uit blokken, waar je om en om een blokje uit moet halen. Een leuk en spannend spel dat door iedereen te spelen is.  

Prijs: 15,00 euro

Frisbee en doeltjes

Omschrijving: Wie scoort de meeste frisbees in het netje? Ga de uitdaging met elkaar aan op verschillende afstanden. Daarnaast kan je met de frisbees nog andere spellen spelen.

Prijs: 15,00 euro

Memory

Omschrijving: Zoek twee dezelfde afbeeldingen bij elkaar. Memory, een eenvoudig spelletje, maar door deze grotere variant een nog leukere versie om te spelen. 

Prijs: 5,00 euro

Biertafel set

Omschrijving: op zoek naar extra zitplaatsen op je feestje? Maak dan gebruik van een biertafel set. Eenvoudig op te zetten.  

Prijs: 15,00 euro